Just när man trodde…

Under demonstrationerna i samband med presidentvalet lyckades regimen slå rätt många rekord i kassa bortförklaringar. Det var inte Bassijs eller regimens soldater som dödade Nedah utan det var CIA och demonstrationerna var inte folkliga utan en del av ett utländskt komplott styrda av Storbrittanien.

Nu meddelar regimen att polisen startat en undersökning mot 12 personer som misstänks ha infiltrerat den paramilitära gruppen Bassijs i syfte för att ”ställa till med bråk” och skapa ”orodning”. Dem här 12 som regimen nu identifierat har inte någon som helst koppling till Bassijs och har aldrig heller varit medlemmar.

Efter oroligheterna anklagades Bassijs inte bara för att ha brutalt misshandlat demonstranter och i vissa fall ansvariga för mord. Men också för att gruppen löpte amok under nattetid och spred skräck i Teherans bostadsområden genom att sätta eld på bilar och vandalisera folks hem. Det resulterade i tusentals polisanmälningar och missnöjet var så pass stort att regimen lovade att ersätta skador orsakade i en del stadsdelar för att lugna folket. Men nu så får vi veta att det inte var Bassijs fel utan även dem har blivit infiltrerade av CIA, britter och Hollywood.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s